Herrgolf

Herrgolfen 2022

ALLA HERRAR MED OFFICIELLT HCP I KLUBBEN ÄR VÄLKOMNA ATT DELTAGA

Man registrerar sig till tävlingen via min golf till varje enskild tävling.

Herrgolfen kommer att spelas hela veckan måndag till söndag så att så många som möjligt kan vara med. Vi startar vecka 18, då banan öppnar 6 maj kl 12.00.

Anmälningsavgifter:
50kr/omgång. 25kr går till finalens priser och 25kr går till omgångspriser.
Vid gemensamma starter 100kr där 50kr går till finalens priser och 50kr går till omgångspris.

Anmälningsavgiften skall betalas vis swish, 123 683 62 17, eller i shopen innan start.

Samtliga tävlingstillfällen finns nu utlagda i klubbens tävlingskalender.

Det blir, förutom själva finalen, en gemensam start söndag 3/7 (v.26) och med dubbla poäng i Order of Merit.

Därefter tar tävlingsledaren semester v.27 och 28 (v.28 avgörs våran golfvecka)

Vi återupptar tävlingen v.29 och kör så det ryker ända fram till den stora finalen söndag 18/9.

Tävlingsformen är som vanligt slaggolf (+5) förutom i finalen där vi som brukligt tvingas håla ut (slagtävling) vare sig vi vill eller kan.

Deltävlingarna 4, 8, 13 och 17 avgörs från RÖD tee.

En uppmaning till alla deltagare är att fylla i sina score-kort på ett korrekt sätt. Exakt hcp vid speltillfället, erhållna slag, namn, golf-ID, och markörens golf-Id måste anges.

Kan bli risk för diskvalifikation om ni inte sköter detta, dvs som vid vilken annan tävling som helst. Scorekorten skall fr o m i år läggas i den svarta postlådan som sitter strax innanför ytterdörren.
Varje enskild spelare ansvarar för att registrera sina ronder utom vid gemensamma starter.

Målsättningen är att publicera en komplett resultatlista senast onsdagen efter avslutade deltävlingar. Vid gemensam start kommer den ut samma dag.

Avslutningsvis uppmanar vi er att så många som möjligt tar tillfället i akt och spelar årets herrgolf, så ofta och bra ni kan.

Tävlingsledaren kommer under säsongen att donera en summa pengar till Cancerfonden. Hur mycket kommer att bero på er som väljer att spela och hur väl ni presterar.

5kr för alla birdies, 50kr för alla örnar, 500kr för alla albatrosser och 5000kr för alla kondorer som registrerats under Herrgolfen.

Det ska bli spännande att se vilken storlek det kommer att bli på beloppet som kommer att stödja cancerforskningen.

Väl mött på golfbanan.

Herrkommitén